onsdag 31 juli 2013

Secret: det hemliga sällskapet

Cassie jobbar som servitris på ett kafé i New Orleans. Hon har ett trassligt förhållande bakom sig. Livet kunde vara ljusare. Men en dag hittar hon en dagbok som någon av kafégästerna har glömt kvar. Hon kan inte låta bli att läsa: "hans mun mot mig ... aldrig känt mig så levande ... det sköt upp genom mig som en vitglödgad ... slog över mig i vågor, virvlande ... han böjde mig över ..." Plötsligt öppnar sig en ny och lockande värld för Cassie, som börjar längta efter att utforska sig själv och sina drömmar - också sådana som hon knappt ens visste att hon hade.
Kort därpå introduceras hon för det hemliga sällskapet S.E.C.R.E.T. - där kvinnor hjälper kvinnor att förverkliga sina innersta erotiska fantasier. Efter en kort tvekan bestämmer Cassie sig för att ge efter för sin nyfikenhet. Sällskapets ledord är: Inga fördomar. Inga gränser. Ingen skam. S.E.C.R.E.T. - Det hemliga sällskapet är ett romantiskt och vågat äventyr med en oemotståndlig kvinnlig huvudperson som man gärna läser mer om.


Secret: det hemliga sällskapet är en erotisk roman skriven av L. Marie Adeline. Jag har inte läst böckerna om 50-nyanser, men har fått veta att det här är ungefär samma typ av bok.
Boken handlar om Cassie som blev änka när hon var 29 år, hon och hennes man skulle skiljas, men kom aldrig så långt. Nu jobbar hon som servitris på ett kafé i New Orleans, där hon är lite smått intresserad av ägaren Will, vilken hon nobbade när han stötte på henne för några år sedan. Numer är han tillsammans med Tracina, som också jobbar på kafét, men han verkar fortfarande ha ett gott öga till Cassie.
En dag så hittar Cassie en dagbok som en av gästerna tappat på golvet. Hon tar hand om den, för att lämna tillbaka den. Men hon "råkar" titta lite i den och upptäcker att det är en erotisk dagbok! Cassie blir sorgligt påmind om att hon vad hon saknar, någon att dela sitt liv och lust med.
Några dagar senare kommer dagbokens ägare tillbaka tillsammans med en annan kvinna, Mathilda. Dagboken hamnar åter hos sin ägare, och några dagare därefter dyker Mathilda upp med ett erbjudande som frestar Cassie, som levt i celibat i 5 år. Hon blir erbjuden att via S.E.C.R.E.T få uppleva 9 erotiska fantasier i 9 olika steg. Cassie funderar ett tag, men nappar på erbjudandet.
Sedan får man relativt detaljerat följa Cassie i de 9 olika stegen och i hennes erotiska fantasier. Man får även följa Will, Tracina och de andra runt om Cassie. Blir det något mellan Will och Cassie? Precis när livet verkat ha bestämt sig så dyker nya stigar upp och det blir inte som man tänkt sig. Slutet på boken lämnar öppet för en fortsättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar