torsdag 28 juni 2012

I stundens hetta

Midsommarhelg i Sandhamn. Festande ungdomar har tagit över bryggorna och hamnen är fylld av vita båtar. Musiken dånar och lkoholen flödar. I folkmassan stapplar en ung flicka fram. Hon kollapsar i sanden framfrö ögonen på polisen.
Samtidigt ska Nora Linde fira midsommar tillsammans med sin nya kärlek Jonas och hans dotter Wilma. Men firandet förvandlas till en mardröm när Wilma försvinner under natten. Förgäves ringer de på mobilen men ingen svarar... Tidigt nästa morgon hittas en död kropp på stranden.
Noras barndomsvän, kriminalinspektrö Thomas Andreasson, kallas till platsen. Under några sommardagar inser han att sanningen är subjektiv - alla har sin egen version av händelserna. Medan tiden rinner iväg söker Thomas svar hos de inblandade tonåringarna.
Vem är offer och vem är mördare i midsommarnatten?

Femte boken om Thomas Andreasson och Nora Linde heter I stundens hetta och författare är Viveca Sten. Ju fler böcker hon skriver desto bättre blir de! Jag vill inte lägga ifrån mig boken alls, vilket blir förödande på sömnen och orken på arbetet de dagar det tar att läsa boken. Inser nu att det kommer bli en lång väntan på nästa bok! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar